Workwear Sportswear

BEDRUKKING

Om het plaatje compleet te maken bent u met de bedrukking bij Maastricht Scoort aan het juiste adres. Uw eigen idee of het logo in diverse uit te voeren technieken. Roep eens wat… wij regelen het tot in perfectie. Eén adres voor vereniging, bedrijf of school.

Techniek:

Het logo wordt ingebracht in het computersysteem, nadat de gewenste veranderingen zijn aangebracht kan de tekening of foto afgedrukt worden op een inkjet printer voorzien van sublimatie-inkten en gebruikmakend van een speciaal hiertoe gecoat papier. De print wordt op het te sublimeren product
gelegd en door gebruik van een hittepers wordt de afbeelding overgebracht, terwijl de inkten door de hitte veranderen in een gas en de moleculaire structuur van het oppervlak open gaat, kunnen de inkten gemakkelijker indringen in het oppervlak. Op het ogenblik dat de hitte wordt weggenomen veranderen de inkten terug in een vaste vorm, gelijktijdig sluit ook de moleculaire structuur van het oppervlak en zitten de inkten gevangen in het oppervlak. De full color afdruk kan echter alleen op witte textiel. Op licht gekleurde textiel is het ook mogelijk maar dan zullen er wel andere kleuren ontstaan. De kleuren blijven wasecht en zullen onmogelijk eerder slijten dan de textiel.